![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Hej
jestem początkującą nauczycielką i mam duży problem z nieśmiałością. Dodam, że na początku studiów nic na to nie wskazywało... Wygląda na to że dużo energii będe musiała włożyć w sztukę prezentacji. I tu pytanie do Was. Jak radzicie sobie z dużymi grupami krytycznych, roszczeniowych uczniów (głównie dorosłych). Ja coraz bardziej czuję że zwykłe ćwiczenia z internetu nie wystarczą dlatego na początek myślę o tych warsztatach: [url]https://4grow.pl/szkolenia/wystapienia-publiczne-szkolenie-prezentacje-szkolenia[/url] Bardzo liczę na praktyczne ćwiczenia, ale też jestem ciekawa wniosków płunących z Waszego doświadczenia. Jak radzić sobie z takimi osobami?? |
|
||||
|
||||
![]() Polecam szkolenia PASE- konferencje, kongresy, akademie. Zawsze czegoś ciekawego się dowiaduję. Edunation organizuje super ciekawe webinaria, często darmowe. Jedna z założycielek tej firmy jest ekspertką od uczenia dorosłych i daje mnóstwo ciekawych wskazówek jak już od pierwszych zajęć zdobyć sobie serca uczniów. Jeżeli mowa o trudnych uczniach, to również Jacek Pyżalski jest rewelacyjny (pracuje głównie z młodzieżą), ma krótkie filmiki na youtubie i jest często obecny na wyżej wspomnianych szkoleniach PASE.
|
|
||||
|
||||
![]() Proszę się nie martwić, takie odczucia nie są obce nawet bardziej doświadczonym nauczycielom.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() kazdy rózne sytiualcje mogą się przytrafić
|