![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Potrafię sobie odmówić słodyczy przez większość czasu. Jem głównie ciasta przy różnych okazjach, zaś czekoladę jem rzadko. Większość słodyczy zawiera chemię, dlatego ich unikam.
|
|
||||
|
||||
![]() Najczęściej chyba czekolada (z rodzynkami/orzechami) albo cukierki. Jednakże mając do wyboru chipsy albo inną słoną rzecz to raczej stawiam na chipsy (olej słonecznikowy najlepiej)
|
|
||||
|
||||
![]() Oczywiście, ale staram się nie jeść słodyczy codziennie. Raz na jakiś czas jakiś batonik, lub ciasto. Moja słabością jest czekolada Milka i Kinder Bueno.
|
|
||||
|
||||
![]() Jadam sporadycznie, na pewno znacznie rzadziej niż w dzieciństwie, ale obecnie znacznie przerzuciłem się na słone przekąski, więc niekoniecznie mogę stwierdzić, żebym odżywiał się teraz zdrowiej
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja codziennie lubię zjeść coś słodkiego, czekolada czy jakiś batonik, a nawet lizak. Byle było słodkie.
|
|
||||
|
||||
![]() Kiedyś nie mogłem wyobrazić sobie życia bez codziennego zjedzenia wagonika czekolady. Aktualnie, wciąż mam słabość do słodkości, jednak jem je znacznie rzadziej.
Mój ulubieniec to czekolada z bakaliami. |
|
||||
|
||||
![]() Teraz już mniej, ale raczej dnia bez czegoś słodkiego nie przeżyję.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Tak, niestety mam słabość do słodyczy, o ile po takich ciastkach mnie mdli raczej dość szybko, to cukierków i żelków mogę jeść tony, dlatego staram się uważać, ale wiadomo, różnie z tym wychodzi.
![]() |