![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Jakie polskie seriale ostatnich lat szczególnie was zachwyciły? Ja z tych najnowszych polecam "Pakt", "Belfra" (I sezon) i "Artystów".
|
|
||||
|
||||
![]() Belfer całkiem niezły, innych nie widziałam za bardzo. O Artystach też słyszałam wiele dobrego, więc na pewno obejrzę (jeśli czas pozwoli).
|
|
||||
|
||||
![]() "Pułapka" dla mnie jest mega serialem.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Ostatnio coraz większy rozgłos zyskuje polski miniserial wyprodukowany przez HBO "Ślepnąc od świateł". Jest nawet w Top 10 Oryginalnych produkcji HBO na Filmwebie.
|
|
||||
|
||||
![]() Bardzo podoba mi się „Rojst”, ma niesamowity klimat i jest zrealizowany na światowym poziomie, ale nie mogę się doczekać pierwszego polskiego serialu Netflixa: „1983”. Bardzo podobał mi się serial „Człowiek z wysokiego zamku”, opowiadający o alternatywnej rzeczywistości, w której II WŚ wygrali Niemcy i Japonia. Tu będzie coś podobnego: rok 2003, nigdy nie odbyły się obrady okrągłego stołu, w Polsce panuje komunizm, a bohaterowie chcą wzniecić rewolucję. Trailer wygląda dobrze, pozostaje czekać na resztę. Premiera jest zapowiedziana na 30 listopada, więc już niedługo zobaczymy co z tego wyszło.
|