![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Witam wszystkich,
zetknęłam się z następującym problemem - nie mogę zasubskrybować strony mLingua na Google+. Nie widzę nawet takiej opcji, a sprawdzałam już na dwóch komputerach i komórce - niestety też bez powodzenia. Chciałabym mieć tę stronkę pod ręką, widzę, że jest tam dużo ciekawych rzeczy... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Obok nazwy strony powinien być przycisk "obserwuj".
|
|
||||
|
||||
![]() Ja nie mogłam tego zrobić na smartfonie i tablecie (nie było przycisku "obserwuj", ani przycisku Google+). Udało się dopiero w przeglądarce na komputerze.
|
|
||||
|
||||
![]() Opcji subskrybuj nie ma, jest opcja obserwuj i to w zupełności wystarczy.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Dzień dobry,
mam podobny problem. W ogóle nie widzę mLingua na Google+. Widzę jedynie strony mLingua w innych krajach (,,mLingua Belgique", ,,mLingua United Kingdom", itp.). Byabym wdzięczna za pomoc. ![]() Pozdrawiam. |
|
||||
|
||||
![]() Jest mLingua, o tu [url]https://plus.google.com/107176426265275993078[/url], ale nie wiadomo, czy jest to oficjalne konto - w informacjach napisano tylko stronę [url]www.mlingua.pl[/url].
Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-06-2019 o 12:25. |
|
||||
|
||||
![]() Pisałam w tej sprawie do koordynatorów praktyk. Zostałam poinformowana, że zaobserwowanie w zupełności wystarcza.
Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-06-2019 o 11:43. |
|
||||
|
||||
![]() Niestety również mam problem z zaobserwowaniem mlingua, wielokrotnie próbowałam kliknąć w napis "obserwuj" jednak nic to nie daje, nadal nie da się zaobserwować strony, czy wie ktoś może w jaki sposób można rozwiązać ten problem?
|
|
||||
|
||||
![]() Jest w ogóle taka opcja? Znalazłam informację, że od kwietnia 2018r. klienci indywidualni nie mogą dodawać rekomendacji w Google+. mam pominąć ten krok?
|
|
||||
|
||||
![]() Pisałam w tej sprawie do koordynatora praktyk - w odpowiedzi uzyskałam informację, że ten krok można pominąć.
![]() |