![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Hej!
Zostałam zakwalifikowana na praktyki tłumaczeniowe. W regulaminie znalazłam informację, że zadania będą podawane na Forum, jednak nie widzę do nich dostępu. Czy mogłabym prosić o link? |
|
||||
|
||||
![]() Cześć
Ja również dołączyłam do nowej edycji praktyk. Zadania widoczne są w zakładce "zadania" po zalogowaniu do panelu praktykanta: [url]http://panel.mlingua.pl/?mod=login&t=t[/url] |
|
||||
|
||||
![]() Zadania są w panelu praktykanta i w zamkniętej części forum (na samym dole forum
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bardzo podoba mi się organizacja praktyk. Zadania są zawsze przygotowane na czas w panelu praktykanta. Potem należy sprawdzać, czy zadanie zostało zaliczone. Instalacja potrzebnych narzędzi jeszcze przed rozpoczęciem praktyk znacznie skraca czas pracy poświęconej na realizację zadań.
|
|
||||
|
||||
![]() Ja zawsze wchodzę w zadania z panelu praktykanta, link kilka postów wyżej. Tak jest najwygodniej
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Czy jest gdzieś jakiś zbiorczy wykaz narzędzi potrzebnych podczas praktyk?
|
|
|||||
|
|||||
![]() Na pewno potrzebny jest program Deja Vu, ale nie opłaca się go instalować wcześniej, bo darmowa licencja jest ważna tylko przez 30 dni.
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
Pozdrawiam ![]() |