![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Mam może nieco nietypowe pytanie odnośnie drobiazgu, który trochę przeszkadza mi w korzystaniu z forum. Sprawa przedstawia się mniej więcej tak: loguję się na forum, ale kiedy przeglądam jakiś wątek przez dłuższą chwilę bez wprowadzania żadnych zmian na stronie albo długo piszę post, przy próbie przejścia na następną stronę pojawia się okienko logowania. Obawiam się, że przez to automatyczne wylogowywanie i konieczność ponownego logowania się mogę utracić jakieś dane (np. treść postu, nad którym zastanawiałam się trochę dłużej).
Czy można coś z tym zrobić? Po jakim czasie "bezczynności" następuje automatyczne wylogowanie? |
|
||||
|
||||
![]() Wydaje mi się, że wystarczy zaznaczyć opcję "Pamiętaj mnie" przy logowaniu. Mam tą opcję i nigdy jeszcze mnie samoczynnie nie wylogowało.
![]() Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:43. Powód: interpunkcja |
|
||||
|
||||
![]() Zgadzam się z wypowiedzią wyżej, od kiedy zaznaczam opcję - Pamiętaj mnie - podczas logowania, nie wylogowuje mnie automatycznie z forum.
|
|
||||
|
||||
![]() Pewnie macie rację - wprawdzie najczęściej unikam zaznaczania tej opcji, żeby nagle nie znaleźć "karniaka" na kontach, ale tu wygoda wydaje się większą korzyścią
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
Też bardzo drażni mnie fakt, że trzeba się ciągle na nowo logować. Ucieszyłam się, jak przeczytałam, że wystarczy zaznaczyć "pamiętaj", aby rozwiązać ten problem. Teraz mam wątpliwości po przeczytaniu Twojego postu. |
|
||||
|
||||
![]() Też się przyłączam do tej prośby!
Nikt przypadkiem nie wie, o co chodzi? |
|
||||
|
||||
![]() Pewnie o to, że ktoś niepowołany wejdzie na konto i po prostu będzie umieszczał niechciane treści.
Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:45. Powód: literowka |
|
||||
|
||||
![]() Wcześniej wspomniany "karniak" jest w momencie, gdy właściciel konta (np. na Facebooku, Instagramie, gdziekolwiek) opuści na chwilę swoje stanowisko (komputer, telefon), a druga osoba wykorzysta tę sytuację i umieści na tablicy użytkownika jakiś śmieszny wpis w charakterze żartu.
![]() Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:46. Powód: interpunkcja |
|
||||
|
||||
![]() Dziękuję za wskazówkę, co zrobić, aby tak szybko mnie nie wylogowywało
![]() Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:46. Powód: literówka |