![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Ja mam uwagę, bo od kiedy zaglądam na forum, głównie języki skandynawskie mam wrażenie ze niektóre posty są już bardzo nieaktualne i nikt tam nie zaglżda, chyba ze po prostu tak mało mamy tutaj na forum skandynawistów?
Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:37. Powód: polskie znaki, literówki |
|
||||
|
||||
![]() Podbijam pytanie o możliwość wprowadzenia podgrup do forum. Z jednej strony gratuluję twórcom, że cieszy się ono takim zainteresowaniem, ale z drugiej strony zbyt często zdarza się, że tematy są dublowane i to nie zawsze dlatego, że ktoś nie wykorzystuje opcji "Szukaj". Forum jest już na tyle rozwinięte, że trzeba je bardziej uporządkować. Będzie to z pożytkiem zarówno dla moderatorów jak i użytkowników.
Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:38. Powód: ortografia |
|
||||
|
||||
![]() Brak jest logiki w numeracji. Najstarsze zadania specjalne w numeracji mają numer np. 13. a najnowsze zawsze 1. Powinno być tak że najstarsze zadania zaczynać się powinny od 1 a najnowsze mieć numer 13 - trzeba odwrócić numerację - porada dla mLingui.
Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:39. Powód: literówka, polskie znaki, interpunkcja |
|
||||
|
||||
![]() Jak mówią Niemcy Ordnung must sain - porządek musi być i KROPKA.
Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:39. Powód: interpunkcja |
|
||||
|
||||
![]() Proponuję ograniczyć dzienną możliwość otwierania tematów przez użytkowników. Np 5 dziennie (vide: [url]http://forum.mlingua.pl/member.php?u=27370[/url]).
|
|
||||
|
||||
![]() Użytkownik michalblokpl [url]http://forum.mlingua.pl/member.php?u=27359[/url] po raz kolejny tworzy kilka takich samych tematów w rożnych działach. Można coś zrobić z tym spamem?
|
|
||||
|
||||
![]() Ograniczenie dziennej ilości zakładanych tematów to dobry pomysł.
|
|
||||
|
||||
![]() Mi najbardziej przeszkadza zepsute linkowanie, nie wiedzieć czemu wyświetlają się ramy [url] przy linkach, przez co trzeba kopiować ręcznie każdy adres.
Ostatnio edytowane przez karrazg : 01-12-2019 o 20:40. Powód: interpunkcja |