![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
![]() Nowe wydawnictwo tworzone przez osoby z dużym doświadczeniem w branży wydawniczej poszukuje tłumaczy.
W planach literatura od kobiecej po fantastykę. Na razie szukamy tłumaczy z języka angielskiego (mamy zakontraktowanych kilka książek kolejne negocjujemy), a także niemieckiego (aktualnie jeden kryminał, szukamy kolejnych ciekawych pozycji). W przyszłości chcielibyśmy też wydawać książki z innych języków (czeski, rosyjski, hiszpański etc.) Więcej informacji na PW Pozdrawiam |
|
||||
|
||||
![]() Gdzie można uzyskać więcej informacji? Google ma wiele adresów z "pw"... Jestem zainteresowana tłumaczeniami z rosyjskiego. Pozdrawiam
|
|
||||
|
||||
![]() jestem zainteresowana, proszę o info.
|
|
||||
|
||||
![]() Wiadomość prywatna.
|
|
||||
|
||||
![]() Tak proszę o wiadomość na prywatną wiadomość, chętnie odpowiem na wszystkie pytania i pokieruję dalej.
Pozdrawiam |
|
||||
|
||||
![]() Marzę o tym, aby w przyszłości tłumaczyć książki z języka bułgarskiego na polski
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Polecisz jakieś ciekawe książki do nauki tego języka?
|
|
||||
|
||||
![]() Ja też jestem zainteresowana, bardzo proszę o więcej informacji w wiadomości prywatnej.
|
|
||||
|
||||
![]() Dzień dobry,
Jestem zainteresowana współpracą przy tłumaczeniu książek z języka angielskiego. Proszę o przesłanie szczegółów. |
|
||||
|
||||
![]() Witam,
Jestem zainteresowana współpracą jeśli chodzi o tłumaczenia z języka angielskiego. Bardzo proszę o przesłanie szczegółów. |