![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Witam.
Zastanawiam się czemu MLingua nie ma swojego konta na Linkedin. Uważam, że w ten sposób biuro mogłoby być bardziej rozpoznawalne. Wiele osób pracuje dla MLingua i wpisuje w swój profil taka informację. Uważam, że Linkedin to świetna okazja do pozyskania nowych pracowników, ogłaszania miejsc pracy a przede wszystkim szansa na bycia jeszcze bardziej rozpoznawalnym w branży translatorskiej. Pozdrawiam Aleksandra ![]() Ostatnio edytowane przez iskal : 04-29-2015 o 11:27. |
|
||||
|
||||
![]() Może ktoś z firmy tu zajrzy i przemyśli?
![]() Za to znalazłam profil na GL [url]http://www.goldenline.pl/firma/mlingua/[/url] ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Hej,
Cieszę się, że istnieje profil biura na Golden Line. Dzięki takim profilom, biuro mogłoby się stać jeszcze bardziej rozpoznawalne. A Linkedin to świetne miejsce nie tylko na reklamę! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Lubiłem kiedyś GL, ale od dłuższego czasu świeci pustkami. Nie pojawiają się prawie żadne nowe posty.
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
|
|
||||
|
||||
![]() Szkoda, że mLingua nadal nie ma profilu na LinkedIn.
Szczerze przyznam, że coraz częściej poszukuję lub sprawdzam zleceniodawców właśnie na tej stronie. Co jest bardzo fajne, widać tam również tych, który mieli już wcześniej kontakt z wybranym pracodawcą. Myślę, że mLingua mogłaby tylko zyskać na założęniu tam profilu. |