Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #11  
Stary 11-14-2016, 16:07
AnnaK93 AnnaK93 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Oct 2016
Posty: 118
Domyślnie

Pomocy!
Nie mogę zainstalować programu Deja Vu. Pojawia mi się taki komunikat.

Czy ktoś wie czym to może być spowodowane? Próbuję zainstalować na Windows 10.
Załączone Grafiki
File Type: jpg deja vu.jpg (53.1 KB, 9 wyświetleń)
Odpowiedź z Cytowaniem
  #12  
Stary 11-15-2016, 18:09
Aneska Aneska jest offline
Starszy Kumotr
 
Zarejestrowany: Oct 2016
Posty: 74
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczony przez AnnaK93 Pokaż post
Pomocy!
Nie mogę zainstalować programu Deja Vu. Pojawia mi się taki komunikat.

Czy ktoś wie czym to może być spowodowane? Próbuję zainstalować na Windows 10.
Może warto poprosić o pomoc na facebookowej grupie "TŁUMACZE - GRUPA OTWARTA - PRACA DLA TŁUMACZY", tam dość szybko ktoś podpowiada rozwiązanie problemu
Odpowiedź z Cytowaniem
  #13  
Stary 11-16-2016, 18:38
AnnaK93 AnnaK93 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Oct 2016
Posty: 118
Domyślnie

Dzięki! Udało mi się zainstalować bez problemu na innym komputerze. Widocznie na moim coś blokuje... ale to rozpracuję to kiedy indziej
Odpowiedź z Cytowaniem
  #14  
Stary 02-15-2017, 18:19
markap94 markap94 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Jan 2017
Posty: 129
Domyślnie

Też próbuje zainstalować na Win 10 i niestety wyświetla mi się taki sam komunikat, może to wynikać z systemu, niestety nie wiem jak rozwiązać ten problem
Odpowiedź z Cytowaniem
  #15  
Stary 02-17-2017, 14:11
frytex frytex jest offline
Szyszkownik
 
Zarejestrowany: Jul 2011
Posty: 453
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczony przez markap94 Pokaż post
Też próbuje zainstalować na Win 10 i niestety wyświetla mi się taki sam komunikat, może to wynikać z systemu, niestety nie wiem jak rozwiązać ten problem
spróbuj na instalce kliknąć prawym przyciskiem i wybrać "uruchom jako administrator"
Odpowiedź z Cytowaniem
  #16  
Stary 06-17-2017, 00:14
Ivona85 Ivona85 jest offline
Kumotr
 
Zarejestrowany: May 2017
Posty: 43
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczony przez monikaizabela Pokaż post
Dzięki za odpowiedź, już wyczytałam, że nie... ale może da się to jakoś obejść.. jak ktoś miał podobny problem to proszę o podpowiedź.. Mój stary pc został w kraju i nijak nie chcę go sprowadzać.
Podnoszę temat raz jeszcze. Czy ktoś zna sposób aby obejść problem z instalacja DV2 na maca??
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady pisania postów
Możesz wysyłać nowe wątki
Możesz wysyłać odpowiedzi
Możesz wysyłać załączniki
Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
EmotikonyWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Przejdź do forum




Powered by: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.