![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||||
|
|||||
![]() Jeśli jesteś nowym uczestnikiem forum mLingua, napisz kilka zdań o sobie, rozwiń myśl dlaczego tutaj trafiłeś/aś, co robisz, jakie masz plany etc. A jeśli – jako stały bywalec – witasz nową osobę, to nie pisz banałów, które zniechęcą do naszego forum każdą w miarę inteligentną osobę. Większość osób na forum mLingua to zawodowi tłumacze – dorośli ludzie z wyższym wykształceniem. Ich naprawdę nie interesuje, że mieszkasz we Wrocławiu i dlatego pozdrawiasz nową osobę z Wrocławia, pisząc że to miłe, że podobnie jak Ty mieszka w tym samym mieście i tak, jak Ty uczy się języka angielskiego.
To nam się podoba...
A takie wpisy kasujemy…
Nie rozmawiaj w przyklejonych wątkach zamieszczonych przez administratorów. Wątki i posty napisane niezgodnie z niniejszymi zasadami będą kasowane. Ostatnio edytowane przez tolek : 03-31-2014 o 11:01. |
|
||||
|
||||
![]() Dobry wieczór wszystkim forumowiczom,
Jestem anglistką i przez wiele lat pracowałam jako nauczyciel w liceum oraz lektor 'in company''. Obecnie pracuję w korporacji i choć nie jestem etatowym poofreaderem, to moja praca w dużej mierze na tym polega. Dotychczas tłumaczeniami zajmowałam się sporadycznie i raczej pisemnymi. Jestem tutaj ponieważ obecnie robię podyplomowe studia tłumaczeniowe i chciałabym/ mam nadzieję zdobyć więcej praktycznego doświadczenia w tłumaczeniach. |