![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Zdecydowanie wolę długopis, nie ciapie tak po kartce.
Nie umiem pisać piórem. |
|
||||
|
||||
![]() Serce mówi pióro. Portfel, ubrania, ręka i zdrowy rozsądek mówią długopis.
|
|
||||
|
||||
![]() Ja niestety nie potrafię pisać piórem. Mam z kolei koleżankę, która nie potrafi pisać długopisem, a na pióro jest w stanie wydać każde pieniądze.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Od dłuższego czasu piszę tylko długopisem, bo jest bardziej praktyczny... Piórem też pisze się fajni, ale nie wtedy, kiedy trzeba szybko notować (przynajmniej ja nie umiem :P )
|
|
||||
|
||||
![]() Uwielbiam pióro, ale nie jest praktycznym narzędziem do robienia notatek w tłumaczeniu... Tak więc polegam na długopisie, a w tłumaczeniu konsekutywnym lubię też ołówek, byle był miękki
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Długopis, pióro zawsze mi się rozlewało i brudziło wszystko dookoła.
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
Sama idea pisania piórem zawsze mi się podobała, ale jak przychodzi co do czego to wybieram długopis ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kiedyś pisałam piórem i bardzo mi się to podobało, ale niestety miałam pecha do piór - niby były dobrej firmy, ale po jakimś czasie i tak ciągle coś mi się psuło ze stalówką
![]() ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Podziwiam ludzi, którzy potrafią (i do tego pięknie potrafią!) pisać piórem. Moja lekarka również zawsze pisała piórem, powiedziała, że tak jest dla niej szybciej i łatwiej można odczytać później, kto co napisał. Osobiście nigdy nie opanowałam tej sztuki i zdecydowanie wolę cienkopisy
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kiedyś próbowałam pisać piórem, ale mi nie wychodziło. Teraz już pewnie do niego nie wrócę, ale wszystkim, którzy posługują sie piórem trochę zazdroszczę. Uważam, że pisanie nim wymaga skupienia, dokładnosci i jednak wyrabia ładniejszy charakter pisma.
![]() |