![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() A co z Nirvaną, Foo Fighters, Red Hot Chilli Peppers, Oasis moim zdaniem zespoły te wniosły bardzo dużo do muzyki a sam chętnie ich słucham
|
|
||||
|
||||
![]() Moim zdaniem UK to wylęgarnia dobrych zespołów przynajmniej od 50 lat
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mój najukochańszy zespół to Queen. Więc brytyjska scena muzyczna rulez, mówiąc kolokwialnie.
|
|
||||
|
||||
![]() Moim zdaniem UK rządzi wśród muzyki alternatywnej i rockowej.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Chyba jednak UK, faktycznie mają dobry gust muzyczny...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Brytyjski akcent - to jest to!
Nie mniej jednak nie kręci mnie muzyka Pink Floyd itd.. Raczej jestem bardziej w tych nowoczesnych wykonawcach. No cóż, a skoro się zakochałam w Ellie Goulding to opowiem się za Wielką Brytanią ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Przede wszystkim słucham muzyki, bo do mnie przemawia. Zatem trudno byłoby powiedzieć, czy preferuję zespoły amerykańskie, czy brytyjskie. Chociaż, gdyby zrobić listę, to rzecz ma się następująco:
USA: Interpol The Smashing Pumpkins Yeah Yeah Yeahs The Flaming Lips Norah Jones Antony and the Johnsons GB: Editors U2 Massive Attack Florence and the Machine Placebo Everything Everything Coldplay Damien Rice the Cranberries |
|
||||
|
||||
![]() Z amerykańskich oczywiście rap, ale ten z lat 90, brytyjskie to Queen and the Beatles
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja chyba jednak wolę brytyjską scenę muzyczną. Jestem fanką brytyjskich zespołów rockowych, szczególnie Led Zeppelin i Rolling Stones. A jeśli chodzi o współczesną muzykę, to ostatnio ciągle wracam do Florence and the Machine
![]() |
|
||||
|
||||
![]() To prawda, Wielka Brytania to wylęgarnia talentów, ja słucham The smiths, Joy division, Jamiroquai <3 ( nawet tatuaż na nodze mam
![]() |