![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Big Lebowski - bo jest jednocześnie o niczym i o wszystkim co najważniejsze
|
|
||||
|
||||
![]() Wiele jest dobrych filmów, mnie bardzo podobały się na przykład:
"Zielona Mila" "Tańcząc w ciemnościach" "Cinema Paradiso" "4 piętro" "Piękny umysł" |
|
||||
|
||||
![]() Amelia
Gladiator Lista Schindlera Amadeusz American Beauty Pianista Baraka Kolejność jak najbardziej przypadkowa ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Uwielbiam filmy Martina Scorsese, ostatnimi czasy Infiltracja zapadła mi w pamięć
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Też uwielbiam Siedem dusz!
Często wracam też do takich filmów jak: Closer, Miasto gniewu, Into the wild i Pamiętnik oczywiście! |
|
||||
|
||||
![]() Masz wiadomość, Bezsenność w Seattle,
Niezapomniany romans, Rzymskie wakacje, Casablanca, Tramwaj zwany pożądaniem...czyli klasyki romansu ![]() Fanatyk, Pamiętnik, Donnie Darko, cała kolekcja filmów Koszmar z ulicy Wiązów i jeszcze parę innych ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Wszelaka twórczość Quentina Tarantino z "Pulp fiction" na czele, "Watchmen", "X-Men pierwsza klasa", "Zielona mila", "Requiem dla snu", "Old boy" i wiele wiele innych
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Żandarmy, Jeszcze Dalej Niż Północ, Skrzydełko Czy Nóżka, Powrót Do Przyszłości, Seksmisja, a to tylko niewielka część z moich ulubionych.
|
|
||||
|
||||
![]() ...ja chyba z 50
![]() |
|
||||
|
||||
![]() 1492: Podróż do raju, Osada, Łowca androidów, Rękopis znaleziony w Saragossie, Godfather; filmy z których klimat można czerpać wiadrami. Bardzo lubię też trylogię Nolana o Batmanie, choć oczywiście nie jest to rozrywka najwyższych lotów.
|