![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Shanghai - urocze centrum miasta wiecznie tętniące życiem. Hangzhou - przepiękne jezioro położone w centrum miasta z malowniczymi górami w tle.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Może to zbyt przewidywalna odpowiedź, ale Rimini, kojarzy mi się z moimi latami młodości.
|
|
||||
|
||||
![]() Wyspa Kihnu w Estonii, Wybrzeże Lazurowe.
|
|
||||
|
||||
![]() Najbardziej chciałbym wrócić do Japonii, konkretnie do Osaki.
|
|
||||
|
||||
![]() Również może mało oryginalnie, ale zdecydowanie Prowansja i Lazurowe Wybrzeże, urzekł mnie tamtejszy klimat i pola kwitnącej lawendy.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Ja również napiszę o Florencji. Spośród wszystkich odwiedzonych przeze mnie miast, to właśnie Florencja mnie sobą oczarowała. Piękna architektura, która zachwyca za każdym razem, miejsce tętniące życiem. Uwielbiam przechadzać się tyli ciasnymi uliczkami
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Byłam na dłuższy weekend w Barcelonie i bardzo spodobało mi się to miasto - jest położone nad wodą, więc po całodniowym zwiedzaniu można wybrać się na plażę. Zdecydowanie chciałabym wrócić. Chętnie wybiorę się też do Lizbony.
|
|
||||
|
||||
![]() Dla mnie najładniejsza jest Dalmacja, szczególnie położony w niej Dubrownik.
|
|
||||
|
||||
![]() Urzekł mnie Lwów. Mimo, że miasto leży blisko Polski i w zasadzie mówi się, ze Lwów jest bardziej polski niż ukraiński, to i tak uważam, że warto wspomnieć o tym mieście. Cudowny klimat, pyszne jedzenie no i ceny, ceny i jeszcze raz ceny.
|