![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Magnesy dla całej rodziny. Rodzina i znajomi jak gdzieś są to też mi przywożą.
|
|
||||
|
||||
![]() Głównie lokalne specjały - dowiaduję się przed wyjazdem co warto przywieźć. Lokalne przyprawy czy wina, płyty z lokalną muzyką. Oczywiście także tradycyjne koszulki z nadrukami i magnesy na lodówkę
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Najczęściej są to magnesy na lodówkę, dla siebie i znajomych.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Tradycyjne jedzenie, napoje oraz magnes na lodówkę
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Oprócz dobrych wspomnień, to na pewno pocztówki i magnesy na lodówkę
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Z każdej podróży zawsze przywożę ze sobą magnes na lodówkę i lokalne jedzenie, lub przyprawy. No i oczywiście dużo zdjęć. Zbieram również bilety wstępu i bilety na komunikacje miejską z różnych stron świata.
|
|
||||
|
||||
![]() W dzieciństwie przywoziłem sporo magnesów, obecnie tylko jeśli coś stosunkowo przydatnego (torba, parasol) mi wpadnie w oko, a jeśli nie to zostaję przy zdjęciach.
|
|
||||
|
||||
![]() Zawsze przywożę magnesy na lodówkę dla rodziny i znajomych, zbieram bilety wstępu do różnych atrakcji czy na metro lub pociągi. Staram się też przywozić jakieś charakterystyczne przysmaki lub alkohol dla danego miejsca, oczywiście robię też jak najwięcej zdjęć.
|
|
||||
|
||||
![]() Ja zawsze kupuję magnesy, przypinki do kluczy, pocztówki, ale i tak najlepszą pamiątką są zdjęcia i wspomnienia, które ma się w głowie.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zdjęcia są bardzo ważne, bo wspomnienia które są w głowie z czasem się zacierają i pozostają ogólne wrażenia. Szczegóły po latach dwudziestu, czterdziestu itd ulatują. Zdjęcia pomagają je odtworzyć. Konkretny obraz przypomina nam sytuacje, o którym już zapomnieliśmy.
|