![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() bardzo chciałabym jechać w podróż poślubną do WŁOCH. Byłam tam tylko 2 razy i tylko na północy, więc pewnie sporo ciekawych miejsc mi umknęło. Polecacie coś? Jeżeli Macie inne propozycje, niedotyczące Włoch, to też chętnie posłucham. A może macie jakieś sprawdzone bazy noclegowe? Hotele?
|
|
||||
|
||||
![]() Bardzo polecam Biuro podróży ITAKA. Mają wiele ciekwych ofert i na pewno Wam doradzą coś ciekawego. Leciałam z nimi już na Dominikanę, do Turcji i na Wyspy Kanaryjskie. Zwłaszcza tą ostatnią propozycję polecam.
|
|
||||
|
||||
![]() Na podróż poślubną wybrałabym coś egzotycznego, zdecydowanie poza Europą - tak, żeby ta podróż rzeczywiście zapadła w pamięć, może Maroko albo Indie?
|
|
|||||
|
|||||
![]() Myśmy wybrali Islandię i to była świetna decyzja! Kraj zupełnie inny od wszystkiego co widzieliśmy do tej pory, niesamowite krajobrazy. Już trochę lat minęło, zjeździłam dziesiątki krajów, a nadal uważam to za najciekawsze miejsce jakie widziałam.
|
|
||||
|
||||
![]() Jeśli chodzi o Włochy, to polecam Toskanię, baaaardzo romantycznie, zielono, a i piękne plaże są. Ewentualnie Sycylia
![]() |
|
||||
|
||||
![]() w sumie nie zastanawiałam się nad podróżą poślubną... ale najlepiej chyba w jakieś romantyczne miejsce... Paryż?
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
Polecam z własnego doświadczenia Rumunię i Bułgarię, wycieczka wzdłuż Morza Czarnego, super!I tyle ciekawych miejsc do zwiedzenia. |
|
|||||
|
|||||
![]() Najlepiej wybrać kraj który jest naszym "podróżniczym marzeniem"
![]() Chociaż czasem jest to ciężkie do pogodzenia, jeśli dwie osoby mają zupełnie inne wymarzone cele - ja mam Japonię, mój luby - Alaskę ![]() Kiedyś będzie problem w wyborze miejsca! |
|
||||
|
||||
![]() Znajomi polecają Dominikę, a ja proponuję Hiszpanię, a najbardziej to Portugalię, przepięknie i mega tanio. Plaże otoczone są ogromnymi klifami więc widok niesamowity, pozwiedzać tez można, polecam Lizbonę. Można się również wybrać na przejażdżkę kajakami po jaskiniach, a dla bardziej odważnych na niektórych plażach można spotkać naprawdę wielkie fale.
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
![]() |