![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||||
|
|||||
![]() Widział ktoś może już ten film? Słyszałam sporo pochlebnych opinii na jego temat, i planuję się na niego wybrać w przyszłym tygodniu
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Był świetny! Dawno nie widziałam tak wciągającego filmu. Frances McDormand naprawdę znakomicie zagrała swoją rolę. Poleciałabym nawet osobą, które takiego rodzaju filmów normalnie nie oglądają.
|
|
||||
|
||||
![]() Obejrzałam parę dni temu w samolocie i muszę przyznać, że się zawiodłam. Tzn. film nie jest zły, ale liczyłam na więcej. Nie będę „spojlerować”, ale fragmentami irytował i scenariusz wydał mi się dość infantylny.
|
|
||||
|
||||
![]() Uważam, że to bardzo dobry film. Taka mieszanka dramatu z komedią. Twórcy wzięli na warsztat bardzo trudny temat, ale podeszli do niego w nieco nietypowy sposób.
|
|
||||
|
||||
![]() Widziałam i polecam, świetny film. Był dosyć trudny, ciekawy, po seansie nie wiedziałam, co powiedzieć. Gra aktorska powalająca.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Cytat:
![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Film jest super, warty obejrzenia i polecenia!
|
|
||||
|
||||
![]() Również polecam, wbił mnie w fotel, osoby lubiące dramaty z przekąsem znajdą coś dla siebie.
|
|
||||
|
||||
![]() Film jest niesamowity. Zawiera niezwykłą dawkę humoru jak i również dramatu. Od początku do końca ogląda się z zaciekawieniem. Polecam z całego serca.
|
|
||||
|
||||
![]() Kto widział "In Bruges" tego samego reżysera, ten może być pewien, że w przypadku i tego filmu będzie momentami poważnie, a momentami śmiesznie, a śmiech tu będzie głównie spod znaku czarnego humoru... Intrygująca jest nieoczywistość postaci - po obejrzeniu kilkunastu minut filmu wydaje ci się, że już wiesz, kto jest "tym dobrym", a kto czarnym charakterem. Jednak im dalej w las, tym więcej drzew - fabuła będzie się komplikować
![]() ![]() |