![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Cytat:
![]()
|
||||
![]() Cytat:
|
|
||||
|
||||
![]() Ciekawa jestem opinii o Teach me More Techlandu. Czy polecacie ten program?
|
|
||||
|
||||
![]() Osobiście powtarzam sobie słówka z Profesorem Henrym i chwalę sobię tę współpracę. Praca jest ciężka bo nie sposób zapamiętać tak dużej ilości słów i wymaga to dużego samozaparcia. Jesli chodzi o SITA-e to ja doszedłem do paru lekcji i osobiście to porzuciłem - nie wierze w takie coś, każda lekcja zaczyna się od sesji relaksacyjnej. Potem i tak albo zasypiałem i nie pamiętałem żadnego słówka albo z kolei nie mogłem się zrelaksować i zapomnieć o wszystkim innym.
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Co do SITA myślę że taka szybka intensywna nauka ma sens jeśli po kursie masz okazję to utrwalić w prawdziwych rozmowach, jeśli nie - równie szybko wyleci ci z głowy
a do słówek polecam program Anki |
|
||||
|
||||
![]() Polecam Rosetta Stone, jeden z najbardziej zaawansowanych programów do nauki języka. Można też wypróbować za darmo.
|
|
||||
|
||||
![]() Ja niestety sama nie znam żadnego takiego programu, ale być może pomocny w takiej sprawie może się okazać pan Akinator
![]() Tu akurat link do wersji francuskiej, ale można sobie zmienić język ![]() ![]() Co do mnie, jak dotąd jedyną metodą nauki słówek, o jakiej słyszałam, były fiszki. Nawet nie wiedziałam, że jest tyle programów, które są do tego przeznaczone. Chętnie je sprawdzę i może sama czegoś poszukam. |
|
||||
|
||||
![]() Osobiście polecam serie PROFESOR ... Marco, Pierre, Henry.
![]() ![]() |