![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||||
|
|||||
![]() Przesyłam propozycję tłumaczenia piosenki Maluma - 11 PM. Dziękuję, za wszelkie uwagi
![]() 11 de la noche y todavía no contesta 1 de la mañana todavía no hay respuesta 2 de la mañana me dice que está dispuesta 3 de la mañana yo te tengo una propuesta 11 w nocy i wciąż nie odpowiada 1 nad ranem i wciąż nie ma odpowiedzi 2 nad ranem mówi mi, że jest gotowa 3 nad ranem mam dla Ciebie pewną propozycję Cómo hacerte entender Que conmigo tú te ves mejor Que en mi carro tú te ves mejor El cuarto huele a Christian Dior Eres muy bonita pa' llorar por él No merece que seas fiel Ni tampoco tu piel Jak zrobić, żebyś zrozumiała Jeśli ze mną wyglądasz lepiej Jeśli w moim samochodzie wyglądasz lepiej Łazienka pachnie Christian Dior Jesteś zbyt piękna żeby za nim płakać Nie zasłużył na to, żebyś była mu wierna Ani na Twoją skórę Bebé Kochanie Él no va a extrañarte Tampoco va a pensarte Dice que está ocupado en cosas más importantes Es la nube que no deja ver el sol brillante No lo dejes que te apague No lo dejes que te apague On nie będzie za Tobą tęsknił Ani o Tobie nie myślał Mówi, że jest zajęty bardziej ważnymi rzeczami Jest chmurą, która nie pozwoli zobaczyć błyszczącego słońca Nie pozwól mu, żeby Cię zgasił Nie pozwól mu, żeby Cię zgasił |