Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #1  
Stary 08-23-2019, 12:27
Justyna5 Justyna5 jest offline
Kumotr
 
Zarejestrowany: Jul 2019
Posty: 40
Domyślnie Deja Vu x2: problem ze stworzeniem nowego projektu

Ostatnio pobrałam program Deja Vu i chciałam spróbować wykonać swoje pierwsze tłumaczenie w tym programie. Zrobiłam pamięć tłumaczenia oraz bazę terminologiczną, ale mam problem ze stworzeniem nowego projektu. Za każdym razem jak wgrywam pamięć tłumaczenia, bazę terminologiczną oraz plik, który chcę przetłumaczyć, program się zawiesza i wyłącza. Nic nie mogę z tym zrobić. Raczej to nie problem z moim laptopem, ponieważ ten sam problem pojawił się również na moim drugim laptopie i komputerze. Czy ktoś miał ten sam problem? Macie jakieś pomysły, jak to naprawić?
Odpowiedź z Cytowaniem
  #2  
Stary 08-23-2019, 13:18
Magda12 Magda12 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Jun 2019
Miejscowość: Łódź
Posty: 119
Domyślnie

Używasz tylko x2? Spróbuj ściągnąć x3, może będzie lepiej działał.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #3  
Stary 08-23-2019, 17:42
klau. klau. jest offline
Kumotr
 
Zarejestrowany: Jul 2019
Posty: 30
Domyślnie

Ja mam ten sam problem i nie mam pojęcia jak go rozwiązać. Jakby ktoś miał jakiś pomysł to też będę wdzięczna za informację.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #4  
Stary 10-17-2019, 20:25
Root4Tut Root4Tut jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Sep 2019
Posty: 116
Domyślnie

Chętnie dowiedziałabym się jakie jest rozwiązanie. Program wczytuje i wczytuje, ale na tym kończy się jego działanie. Mogę uruchomić program od nowa, projekt też, ale nie ładują się wszystkie komponenty, a już na pewno tekst do tłumaczenia.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #5  
Stary 10-25-2019, 11:18
Anita8991 Anita8991 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Aug 2019
Posty: 138
Domyślnie

Potwierdzam odpowiedź Magdy12, myślę, że użycie Déjà Vu X3 zamiast Déjà Vu X2, powinno rozwiązać Twój problem.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #6  
Stary 10-25-2019, 22:59
alicja.czarnik's Avatar
alicja.czarnik alicja.czarnik jest offline
Kumotr
 
Zarejestrowany: Sep 2019
Posty: 34
Domyślnie

Miałam dokładnie ten sam problem, używając Deja Vu 2. Usunęłam program, pobrałam nowszą darmową wersję - Deja Vu 3 - i wszystko działa tak jak trzeba.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #7  
Stary 12-13-2019, 23:22
aleksandra17 aleksandra17 jest offline
Kumotr
 
Zarejestrowany: Nov 2019
Posty: 20
Domyślnie

Miałam problem z Deja Vu x2 więc pobrałam Deja Vu x3 i zaczęłam tam tworzyć projekt, ale cały czas wyskakuje jakiś błąd. Ostatecznie nie mogę stworzyć projektu. Ktoś miał może podobną sytuację?? Ktoś wie jak postępować?
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady pisania postów
Możesz wysyłać nowe wątki
Możesz wysyłać odpowiedzi
Możesz wysyłać załączniki
Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
EmotikonyWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Przejdź do forum




Powered by: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.