Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #1  
Stary 12-30-2018, 21:23
martabystryk21 martabystryk21 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Oct 2018
Posty: 102
Domyślnie prezentacja w PowerPoint

W żaden sposób nie chcą mi się pokazać segmenty do tłumaczenia po utworzeniu nowego projektu i wgraniu prezentacji. Próbowałam z formatem pt, pptx i odp. Czy ktoś ma jakieś rady poza zainstalowanie od nowa Windowsa? Bo tego nie potrafię zrobić.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #2  
Stary 12-31-2018, 23:22
Alexis20 Alexis20 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Nov 2018
Posty: 130
Domyślnie

Mam niestety ten sam problem i nie umiem go rozwiązać, nic mi sie nie pokazuje mimo kilku prób w różnych formatach
Odpowiedź z Cytowaniem
  #3  
Stary 01-01-2019, 18:52
PAWKUL PAWKUL jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Nov 2018
Posty: 120
Domyślnie

Ważne jest, aby mieć pakiet Office od Microsoftu, z innymi Deja Vu nie chce współpracować. Przynajmniej takie doświadczenia ja mam.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #4  
Stary 01-01-2019, 20:38
PatrycjaG PatrycjaG jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Sep 2018
Posty: 118
Domyślnie

Spróbuj wyłączyć antywirusa. Nie wiem dlaczego, ale u mnie to działało.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #5  
Stary 01-08-2019, 20:21
pauprska pauprska jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Oct 2018
Posty: 121
Domyślnie

Miałam ten problem i w moim przypadku chodziło o to, żeby przy importowaniu prezentacji w Properties zaznaczyć filtr Microsoft PowerPoint.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #6  
Stary 01-27-2019, 17:05
BeataJach BeataJach jest offline
Kumotr
 
Zarejestrowany: Dec 2018
Posty: 39
Domyślnie

To prawdopodobnie jest zależne od tego czy ma się zaistalowany pakiet Office.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #7  
Stary 01-30-2019, 11:57
lanmei lanmei jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Dec 2018
Posty: 121
Domyślnie

Może spróbuj z innymi formatami?
Odpowiedź z Cytowaniem
  #8  
Stary 04-07-2019, 17:52
kamil94 kamil94 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Oct 2018
Posty: 119
Domyślnie

Miałem ten sam problem. Instalacja oryginalnego pakietu Office zniwelowała problem.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #9  
Stary 11-05-2019, 12:47
Anita8991 Anita8991 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Aug 2019
Posty: 138
Domyślnie

W moim przypadku również pomogła instalacja oryginalnego pakietu Office'a.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #10  
Stary 11-12-2019, 10:26
akisa1 akisa1 jest offline
Podszyszkownik
 
Zarejestrowany: Aug 2019
Posty: 123
Domyślnie

To dobrze wiedzieć w razie gdybym miała też ten problem.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady pisania postów
Możesz wysyłać nowe wątki
Możesz wysyłać odpowiedzi
Możesz wysyłać załączniki
Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
EmotikonyWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Przejdź do forum




Powered by: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.