![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Duolingo
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja również polecam Duolingo, zwłaszcza, że można się uczyć kilu języków
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ogólnie, tak jak powyżej, polecam Duolingo, ale i tak myślę, że wszystkie aplikacje mogą pomóc co najwyżej uzupełniająco
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Jeśli szukasz aplikacji do poszerzania słownictwa, polecam bardzo Fiszkotekę. Wykupiłam tam rok temu roczny kurs ze słówkami do CAE i bardzo się dzięki niemu rozwinęłam. Bardzo podobał mi się system motywowania do regularnej nauki (możliwość sprawdzenia, ile dni z rzędu już się uczysz i na którym miejscu w związku z tym się znajdujesz w stosunku do pozostałych użytkowników). Korzystałam z niej prawie codziennie przez rok i to było akurat tyle czasu, ile potrzebowałam, żeby przerobić i powtórzyć wszystkie słówka. Korzystałam też z darmowych okrojonych kursów, przygotowując lekcje angielskiego i ucząc się innych języków (niemieckiego, szwedzkiego).
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Właśnie ruszyły zapisy do aplikacji, która pomoże w nauce dowolnego języka. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do zapisów na repeatoo.pl
|
|
||||
|
||||
![]() Ja bym skromnie dodał z mojej strony dodatkowy kurs online na questfe pl. Bardzo miłe i profesjonalne jest podejście do ludzi. Ja jestem zadowolony z efektów. Kurs online jest dla dzieci jak i dorosłych. Warto sprawdzić i się przekonać.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Moim zdaniem najlepszą online szkołą angielskiego jest Skyeng - [url]https://skyengschool.com/pl[/url]
Pierwsza lekcja jest bezpłatna, dopiero potem można się zdecydować na dowolny kurs - od 4 do 64 lekcji. Aplikacja jest wygodna, ćwiczenia są extra, można samodzielnie wybrać sobie nauczyciela i uczyć się kiedy chcesz 24/7. Polecam. |
|
||||
|
||||
![]() Wiadomo każdy zna Duolingo, ale mnie osobiście odstraszają te wszystkie dodatki i powiadomienia...
Jakiś czas temu trafiłem na jednej z grup na fejsie aplikację mobilną Underline do nauki języków obcych znajdziecie ją pod linkiem [url]https://getunderline.io[/url] - bardzo przejrzysta i na dodatek dają fiszki za darmo na start, co mi się w innych aplikacjach nie zdazylo. Fajnie też że mają wtyczkę do przeglądarki, chociaż szkoda że nie mają na Firefoxa. Ale trudno, apka jest spoko. |