![]() |
re
https://livro.pl/media/catalog/produ...881117.jpg.jpg
Aktualnie 3 dyszki na Livro. Nie tylko dla przeciwników kościoła - może nawet bardziej dla zwolenników, którzy jednak patrzą na to wszystko obiektywnie. |
Krótka historia o tym jak spieprzyliśmy wszystko. Czyli o rozwoju naszej cywilizacji i związanymi z tym "zniszczeniami".
|
Chata czyli "The Shack"
do tego programy "Restoring the Shack" na TBN Polska. Dobry komentarz do lektury i wyjaśnienia od autora... |
Cytat:
|
Książka którą się zaczytuję dotyczy dość specyficznej dziedziny, polecić ją z pewnością mogę osobom zainteresowanym RPA, oraz językiem Afrykańskim: "Historia literatury południowoafrykańskiej 1900-1930" autorstwa J.Kocha. ;)
|
Ja znalazłam ostatnio w Empiku dotąd niepublikowaną powieść Agnieszki Osieckiej "Neponset" i jestem zachwycona!
|
Na zajęcia z literatury czytam "Romeo und Juliet auf dem Dorfe" Gottfrieda Kellera i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona. Ta historia zaczyna mi się bardziej podobać niż dzieło Szekspira. Chyba dlatego, że nieco bardziej odpowiada czasom współczesnym.
|
Właśnie zaczęłam lekturę książki "Panie z Cranford" autorstwa Elizabeth Gaskell :)
|
Cytat:
Ostatnio wciąga mnie na nowo :) |
Cytat:
już Cię miałam poprawiać - Robin HOOD nie Hobb :D :D :D idę zrabować jakąś wioskę... :P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45. |