PDA

View Full Version : Prośba o radę

elamigo
06-11-2008, 21:20
Hej!
Jestem z Poznania i chcę się zapisać do dobrej szkoły języka angielskiego. Czy bywalcy forum mogą mi coś polecić? Jaką szkołę i metodę wybrać? A poza tym - witam wszystkich:)

elamigo
06-17-2008, 15:22
Witam ponownie! Nie doczekałem się odpowiedzi od nikogo z użytkowników forum i nie wiem czy wynika to stąd, że nie chcecie pomóc, czy po prostu nie macie na ten temat nic do powiedzenia? Bo chyba nie będzie to posądzenie o reklamę, jeśli polecicie Waszym zdaniem dobrą szkołę w Poznaniu? A może mój post powininienem zamieścić w innym dziale?

Klempicz
06-17-2008, 15:45
Witam ponownie! Nie doczekałem się odpowiedzi od nikogo z użytkowników forum i nie wiem czy wynika to stąd, że nie chcecie pomóc, czy po prostu nie macie na ten temat nic do powiedzenia? Bo chyba nie będzie to posądzenie o reklamę, jeśli polecicie Waszym zdaniem dobrą szkołę w Poznaniu? A może mój post powininienem zamieścić w innym dziale?

Co nieco było już o tym tutaj - http://forum.mlingua.pl/showthread.php?t=28, a ja jeszcze popytam i na pewno coś napiszę.

Pozdrawiam!

elamigo
06-17-2008, 16:31
Dzięki wielkie i jednocześnie przepraszam - nie zauważyłem tego wątku wcześniej! Padły tam bodajże trzy nazwy poznańskich szkół, gdyby można prosić przy okazji o więcej informacji, byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam!

elamigo
06-24-2008, 20:36
Trochę się dziś naszukałem tego wątku, już myślałem, że administracja forum mnie skreśliła :D

daphne
06-25-2008, 18:05
Widocznie administracja uznała, że twój post lepiej umieścić w tym dziale.
Mogę polecić Omnibusa, chodziłam tam jakieś 3-4 lata temu, nie wiem czy nic się nie zmieniło, ale wtedy byłam zadowolona z zajęć.

JoannaGawron
10-29-2008, 16:29
Moim zdaniem najlepszą szkołą językową jest szkoła Bell mieszcząca się przy ulicy Fredry. Jest dosyć droga ale za to uczą tam najlepsi. 100% zdawalności. :) Polecam