View Full Version : zatrudnię tłumacza bez uprawnień
Witam, mam pracę dla tłumacza , może byc student filologii angielskiej lub osoba znajaca dobrze język angielski , stawka do uzgodnienia , tłumaczenia pisemne w formie elektronicznej , termin realizacji 1-2 dni (1-2 strony dziennie ) Proszę o kontakt osoby z wojew. dolnoślaskiego , małopolskiego tel 0692 719 826
Witam, pisze z ogloszenia. Jestem tlumaczem, chętnie podejmię sie pracy dodatkowej. Języki: angielski, rosyjski, ukraiński. Lesya Lesyk
Także jestem zainteresowany. Znam bardzo dobrze język angielski i studiuję w tym języku. W celu kontaktu - 609 024 120
agnieszka w.
11-01-2008, 21:22
Mieszkam w Opolu. Chętnie podejmę pracę jako tłumacz (mam doświadczenie). Ukończyłam filologię angielską. Tel. 660-752-479
theddybear
01-13-2009, 14:07
Hej.
Mieszkam w województwie pomorskim, ale znam dobrze angielski i chciałbym zaczac zdobywać jakieś doświadczenie w pracy tłumacza (jak na razie to od ponad 2 lat tłumaczę wszystko w firmie i nic z tego nie mam ;).
Chętnie potłumaczę z angielskiego na polski i z polskiego na angielski.
Można uzyskać jakieś dalsze informacje ewentualnie na maila: kszewczyk@poczta.onet.eu albo jakoś inaczej?
naprawde zależy mi na tym, więc moge zaoferowac konkurencyjne stawki :)
PS - znajomość języka angielskiego mam potwierdzoną certyfikatem Business English certificate Preliminary.
Pozdrawiam,
Krzysztof
Witam, chętnie podejmę się tłumaczeń języka angielskiego. Jestem studentką ze śląska.
dabrowianka21
07-06-2009, 13:08
Witam, mam pracę dla tłumacza , może byc student filologii angielskiej lub osoba znajaca dobrze język angielski , stawka do uzgodnienia , tłumaczenia pisemne w formie elektronicznej , termin realizacji 1-2 dni (1-2 strony dziennie ) Proszę o kontakt osoby z wojew. dolnoślaskiego , małopolskiego tel 0692 719 826
Witam,
Chętnie podejmę się tłumaczeń ogólnych i technicznych
(szczególna znajomość dziedziny budownictwa i ochrony środowiska, materiałoznastwo).
Ukończyłam studia inżynierskie na Politechnice Gdańskiej
w języku angielskim. Posiadam tytuł Bachelor of Science.
Jestem również studentką na IV semestrze Budownictwa Ogólnego na Politechnice Gdańskiej.
Oprócz wiedzy technicznej, posiadam czteroletnie doświadczenie w tłumaczeniach.
Obsługiwałam inwestycje rozbudowy sieci sklepów w całej Europie.
Szczegółowe informacje na temat mojego doświadczenia można znaleźć :
http://www.ewaolszewska.globtra.com/pl/
Pracuję w programie Omega T, pakiecie Open Office oraz autoCAD.
Rozliczam się na podstawie umowy o dzieło.
Zapewniam wysoką jakość oraz rzetelną wiedzę.
Pozdrawiam,
Ewa Aleksandra Olszewska
dabrowianka@gmail.com
+48-604-890-488
http://www.ewaolszewska.globtra.com/pl/
Maciejek
08-17-2009, 19:56
Dzień dobry. Mam na imię Aleksander Straszewski. Skończyłem studia licencjackie z filologii angielskiej ze specjalizacji tłumaczeniowej. Jestem zainteresowany pracą z tłumaczenia.
Tel. kontaktowy: 0506399459
E - mail: amstraszewski@gmail.com
melliott
04-19-2010, 23:09
Pochodzę z Krakowa, ale od dłuższego czasu mieszkam w Wielkiej Brytanii, gdzie ukończyłam studia na kierunku finanse i rachunkowość NVQ4. Posiadam ceryfikat CPE oraz Ba(Hons) in Business Studies.
Bardzo chętnie podejmę się tłumaczeń z dziedziny rachunkowości, finansów, biznesu, marketingu oraz o tematyce ogólnej. Stawka do uzgodnienia.
Proszę o kontakt na melliott@egosumtravel.com
Serdecznie pozdrawiam!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.