View Full Version : Zaczynamy!
O otwarciu forum dyskusyjnego myśleliśmy od dawna ale długo nie byliśmy gotowi, żeby zacząć. Wiary w sukces naszego przedsięwzięcia dały nam dopiero wyniki ankiety publikowanej w serwisie wwww.mlingua.pl, w której badaliśmy zainteresowanie stworzeniem takiej platformy i pytaliśmy jakie tematy związane z tłumaczeniami powinny zostać poruszone w pierwszej kolejności. Dzisiaj nie mamy wątpliwości, że osiągnęliśmy odpowiedni potencjał, aby zbudować autentyczną społeczność tłumaczy. Osób wymieniających doświadczenia, dzielących się wiedzą, oferujących pomoc i otwartych na nowe znajomości i przyjaźnie.
Witamy serdecznie na forum mLingua.
Zespół mLingua
Klempicz
06-05-2007, 13:34
Thumbs up zatem!!!!;)
Tom z Sopotu
10-04-2007, 11:23
Zaczynamy, zaczynamy... I kończymy chyba od razu. Umarło to forum, czy co? Nikt nie ma nic do powiedzenia... :confused:
Klempicz
10-04-2007, 11:47
Witam,
ano faktycznie coś ostatnio cicho... Ale już niedługo ruszymy pełną parą (mam nadzieję)!!!... Ja osobiście z powodu narodzin córki Natalii (20 września 2007 :) ) nie miałem zbytnio czasu na cokolwiek, a zwłaszcza na - wymagające szczególnego skupienia - tłumaczenia. Z tym skupianiem się w domu też jest teraz różnie ;) ale powiedzmy, że - zbieram siły...
Pozdrawiam!
marina249
07-26-2011, 08:24
Zaczynamy, zaczynamy... I kończymy chyba od razu. Umarło to forum, czy co? Nikt nie ma nic do powiedzenia... :confused:
Gratulacje dla całego zespołu mLingua.Jestem nowa i z tego co widzę Wasze przedsięwzięcie ruszyło pełną parą.Jestem zadowolona,że znalazłam się tutaj,to ogromna pomoc i przyjaźnie nastawieni forumowicze.Jesteście wielcy.Dziękuję i pozdrawiam.
lingwistka2011
08-13-2011, 16:47
Gratulacje dla całego zespołu mLingua.Jestem nowa i z tego co widzę Wasze przedsięwzięcie ruszyło pełną parą.Jestem zadowolona,że znalazłam się tutaj,to ogromna pomoc i przyjaźnie nastawieni forumowicze.Jesteście wielcy.Dziękuję i pozdrawiam.
Ja także jestem tutaj od niedawna, ale dzięki temu forum dowiedziałam się już wielu ciekawych rzeczy na temat tłumaczeń i tłumaczy. Sprawiliście, że zaczynam się angażować. Pomysł stworzenia forum naprawdę godny pochwały. Życzę, aby się rozwijało.
Też jestem tu od niedawna, i muszę przyznać, że takie forum to wspaniała sprawa. Potrzebne jest w sieci własnie takie miejsce, gdzie można swobodne porozmawiać na tematy okołolingwistyczne, wymienić się swoimi doświadczeniami, spostrzeżeniami, a tym samym służyć cenną radą innym i samemu otrzymywać cenne wskazówki :)
marcel.malorny
10-10-2011, 17:37
Tak! Wygląda na to, że ruszyła lawina postów i nowych wątków!
Również gratuluję i życzę wielu sukcesów!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.